Laat een review over Bart bij Google achter!

Wat zeggen klanten over Bart

Hier vindt u feedback en ervaringen van klanten. Deze reviews bieden een waardevol inzicht in de professionele en persoonlijke service die Bart Neyt biedt, en kunnen u helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing voor uw eigen interieurproject. We nodigen u uit om de ervaringen van anderen te verkennen en te ontdekken waarom Bart Neyt de ideale partner is voor uw interieurontwerpwensen.

Zo blij mee!

Bart Neyt heeft fantastisch werk geleverd bij het transformeren van mijn winkel Bankgeheim in Sas van Gent. Voorheen een groot saai oud bankgebouw, nu mijn droomwinkel waar ik graag werk. Het is een mix van materialen en zachte kleuren wat rust uitstraalt. Ook luisterde Bart naar mijn wensen en combineerde ze zo met zijn eigen persoonlijke touch. Inmiddels betrekken we Bart bij elke verbouwing, zo blij mee. ️

Bankgeheim - Sas van Gent

Klant review

Een prettige samenwerking

Voor ons inmiddels al weer 4 jaar geleden hadden wij ons eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek met Bart. Wij voelde gelijk aan dat hij direct en snel begreep welke sfeer wij wilde behouden en wilde vernieuwen. Met mooie ideeën en het meedenken hoe omzetverhogend te werken wisten we gelijk Bart moet deze opdracht uitvoeren. Tot op heden is er nog steeds een prettige samenwerking.

Cafe-restaurant de Zwaan - Philippine

Klant review

Sublieme passie voor zijn vak

Interieur architect met een sublieme passie voor zijn vak. Bart komt heel creatief uit de hoek. Hij zal jou ook nooit nodeloos op kosten jagen. Ons interieur werd in februari 2019 volledig aangepakt. Wij zijn zo dankbaar dat we hem op ons pad zijn gekruist. We hebben al ontzettend veel positieve feedback gekregen. Eenvoud siert. Echt top!!

Bistro Celine - Heusden België

Klant review